Auto verlagen met Eibach veren

Een van de manieren om een vlottere uiterlijk van de auto te verzorgen is door de auto te verlagen met speciale veren daarvoor bedoeld. Ik ga al een tijdje naar een car tuning en styling club hier in de omgeving speciaal voor Opel eigenaren, en de meeste van hen die hebben de auto verlaagd met de zogenaamde Eibach Sportline.

Wat is dit? Dit is een pakket veren van het Duitse auto producent Eibach, zij makken allerlei auto onderdelen. Maar een van de voornaamste producten die zij aanbieden in het assortiment is de Eibach Sportline. Dit is een ideaal middel om de vering van de auto te verbeteren en in tandem, een sportiever uiterlijke te creƫren en dat leek me wel wat.

Dus ik ging even kijken op Google.nl of er misschien webwinkels in Nederland zijn met een uitverkoop in Eibach Sportline, ik heb niet veel budget voor handen misschien is er wel ergens een goede deal te maken. Na wat zoekopdrachten vond ik al snel: extreme-carstyling: eibach sportline SALE. Klinkt goed natuurlijk. Ze hadden nog voldoende voorraad dus ik heb weldra besteld. Het pakketje was twee dagen later netjes bij ons bezorgd in Deventer. De installatie heb ik over gelaten aan vriend van de car tuning club, vrienden dienst. Ik zal hem eens biertje kopen volgende keer

Enfin, de veren zitten er reeds op. Ik merk het zeker, de auto vind ik persoonlijk veel fijner rijden. En het uiterlijk want het oog wil ook wat dat is er ook alleen maar op vooruit gegaan. Dus zeer tevreden hiermee. Ik denk dat veel mensen zo een zelfde ingreep zouden willen doorvoeren voor die mensen deel ik hieronder even de webwinkel gegevens:

Extreme-Carstyling | Car Tuning Webwinkel
Adres: Graanmarkt 9, 1681 PA Zwaagdijk, Nederland
Telefoon: +31 228 760 008

Bestellen gaat hier veilig via iDeal en credit card enzo dus daar geen zorgen over te maken. De verzending is kosteloos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *