Gratis ophalen Sloopauto!

Gratis ophalen!
Verkoopt u vandaag uw sloopauto aan de autorecycling Willy! Wij verzorgen dan een kosteloze ophaaldienst voor uw. In geheel de regio Amsterdam kunnen wij gratis en voor niets oude auto afvoeren naar onze autosloperij. Dit betekent wanneer u een kapotte auto dan wel APK afgekeurde auto heeft staan in de binnenstad of in zuidoost dat wij deze gratis bij u ophalen. Vaak worden er ook nog bedragen betaald voor de oude auto. Dit komt omdat het merendeel van de materialen die op uw auto zitten kunnen worden hergebruikt en recyclet.

De verwerking van uw sloopauto vindt plaats op onze autosloperij. Wanneer wij de auto van u hebben overgenomen en hebben gemaakt dat het voertuig van u naam af is. Dit betekent dat u een geldig RDW erkend vrijwaringsbewijs van ons heeft mogen ontvangen. Zodat u niet meer verantwoordelijk bent voor het voertuig. Hierna zal de daadwerkelijke demontage van uw auto van start gaan. Wij starten altijd eerst met het verwijderen van de vloeistoffen die in uw auto aanwezig zijn. U moet hierbij denken aan olie, brandstof, koelvloeistof maar ook een rem vloeistof. Deze vloeistoffen kunnen schaden brengen aan het milieu. Vandaar dat wij deze zorgvuldige wijze uit uw auto zullen verwijderen zodat deze vloeistoffen niet in het milieu terechtkomen.

Wanneer dit is gebeurd kunnen de bruikbare onderdelen van de sloopauto worden gedemonteerd. Wij hopen er natuurlijk op de nog goede onderdelen te kunnen verkopen. Want de autosloperij verkoopt tweedehands auto-onderdelen die nog in goede staat zijn. Vaak zijn de onderdelen afkomstig van het autodemontage bedrijf vele malen goed koper als u zich rechtstreeks via de dealer of de automaterialenzaken. Bent u dus een klein beetje handig en bereid om zelf aan uw auto te sleutelen dan kunt u met tweedehands auto-onderdelen behoorlijk veel geld besparen!