Sloopauto verkopen?

U heeft een kapotte auto? Wanneer uw kapotte auto naar de autosloperij mag worden afgevoerd dan bent u bij Willy aan het beste adres. Autorecycling Willy is de partij in geheel Amsterdam gratis en voor niets uw sloopauto komt ophalen. In de meeste gevallen kunnen wij u zelf nog een vergoeding geven voor wanneer de auto door ons mag worden opgehaald. Onze autosloperij is gespecialiseerd in de demontage van ouderen sloopvoertuigen. Dit zijn vaak auto’s met dusdanig veel gebreken dat deze niet meer gerepareerd kunnen worden.

Bent u in het bezit van een soortgelijke auto of is de APK reeds enkele weken verlopen. Neem dan snel met Willy contact op. Vaak kunnen wij u nog een leuke prijs betalen de sloopauto. Wanneer u beschikt over het compleet kentekenbewijs met alle papieren en stukken die wij het voertuig horen maken wij dat u direct beschikking krijgt over een geldig RDW vrijwaring bewijs. Hiermee is de auto van uw naam af en direct verkocht. Dit betekent dat u dus per eerstvolgende werkdag geen motorrijtuigenbelasting meer hoeft te betalen voor de sloopauto.

Ook schadeauto auto kopen wij op!

alu-velgenOns autorecyclingsbedrijf is altijd op zoek naar auto’s. Vaak zijn de meeste sloopauto’s en compleet kapot. Dit betekent dat wij de auto alleen maar kunnen gebruiken recycling. De materialen op en aan het voertuig zitten zullen dan worden hergebruikt. Echter naast sloopauto’s zijn wij ook op zoek naar leukere jongere voertuigen. De onderdelen hiervan zijn namelijk te verkopen. Heeft u een auto die bijvoorbeeld wat mankementen vertoont of meerdere deuken en kassen heeft. Juist dit soort auto’s nemen wij graag van u over en komen wij geheel gratis bij u aan de deur op. Onze chauffeur is geheel de week beschikbaar om auto’s rondom Amsterdam Haarlem en Bloemendaal kosteloos bij particulieren aan huis af te voeren. Neem gerust met ons contact op om uw auto bij ons aan te bieden zodat wij u een vergoeding kunnen betalen voor wanneer de auto bij u mag worden opgehaald. Voor de verkoop van uw auto moet u beschikken over een compleet kentekenbewijs heeft u deze niet neem dan contact op met ons zodat wij samen met u de mogelijkheden kunnen bespreken. Uiteraard staat u ook vrij om zelf de auto ons in Amsterdam af te leveren zodat wij deze niet bij u hoeft te komen op te halen. Dit scheelt ons vaak tijd waardoor wij u een betere prijs voor de auto kunnen.